COVID-19
 

Rumänisch

Dragi supraveghetori,

În Austria, ca și în alte țări, vaccinările împotriva coronavirusului încep deja.
Practic este adevărat că în Austria va rămâne voluntar vaccinarea.
Totuși, este de așteptat ca libertatea de călătorie și participarea aproape normală la viața socială să fie ușurate dacă cineva este vaccinat. Dimpotrivă, acest lucru înseamnă, desigur, că persoanele care nu vor fi vaccinate vor trebui să țină cont de restricțiile persistente, de exemplu în ceea ce privește libertatea de călătorie. Prin urmare, vă recomandăm cu tărie să vă vaccinați!
Nu în ultimul rând, deoarece un curs sever al bolii poate fi aproape complet exclus pentru dvs. personal.

Fiecare persoană care dorește să fie vaccinată în Austria trebuie să se înregistreze pentru o vaccinare online. Urmați linkul și completați formularul online.

Manual:
1. accesați: www.oesterreich-impft.at/impfanmeldung

2. Selectați țara în care supravegheați, de ex. Austria Inferioară - „Zur Webseite”

3. Introduceți mai întâi codul poștal al adresei de supraveghere în formularul care apare (îl veți găsi pe prima pagină a folderului de supraveghere)

4. Selectați „Ich registriere mich selbst ... ”

5. Pe pagina următoare, introduceți numele, sexul, numărul de securitate socială, adresa de domiciliu (= adresa îngrijirii), o adresă de e-mail și numărul dvs. de telefon.

6. La sfârșitul paginii, confirmați că nu sunteți un robot și trimiteți formularul. Vă rugăm să vă asigurați că utilizați detaliile de contact sub care puteți fi contactat. Apoi veți fi contactat în timp util dacă este previzibilă o dată de vaccinare.

Vă rugăm să informați agenția imediat ce ați primit vaccinarea.